Генийн өөрчлөлттэй бүтээгдэхүүнээс татгалзъя

Хүнсний хэрэглээ тэр дундаа махны хэрэглээний талаарх судалгаа, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан мах махан бүтээгдэхүүнийг хэрхэн зөв сонгож хэрэглэх талаар мэдээлэл хүргэж байна. Мах, махан бүтээгдэхүүн нь аль ч улс оронд хамгийн чухал хүнсний нэг байдаг ба мах нь илчлэг, өөх тос, уураг, олон төрлийн амин дэмээр баялаг хүнс юм. Дэлхий дээр ойролцоогоор 19 тэрбум тахиа, 1.5 тэрбум үхэр, 1 тэрбум хонь болон гахай бий гэж тоон баримтуудад дурдсан байдаг. Сүүлийн 50 жилийн хугацаанд дэлхийн хүн ам хоёр дахин нэмэгдсэнийг дагаад бидний идэж буй мах махан бүтээгдэхүүний хэрэглээ 3 дахин өссөн. Манай улсын хувьд махыг өдөр тутмын хэрэглээндээ маш ихээр хэрэглэдэг. Зөвхөн тахианы махан дээр гэхэд л монголчууд жилдээ 27-30 сая кг тахианы махны хэрэглээндээ гаргадаг гэсэн судалгаа бий. Үүнийг бид хүн амынхаа тоонд хувааж үзэхэд 1 хүн 10кг тахианы махыг жилдээ хэрэглэдэг гэсэн үг юм. Юмс бүхэн хувьсан өөрчлөгдөхийн хэрээр хүмүүсийн хүнсний хэрэглээнд маш их өөрчлөлт бий болж, мөн үүнийгээ дагаад хүнсний бүтээгдэхүүний маш олон сонголтууд бий болж байна. Үхэр, хонь, гахайн мах хэрэглээндээ түлхүү хэрэглэдэг байсан бол сүүлийн жилүүдэд тахианы махны хэрэглээ ихсэж давамгайлах болсон. Тахианы мах нь бусад төрлийн махыг бодвол уургийн агууламж өндөртэй учир олон төрлийн ашиг тустай. Тахианы мах бүхэн ашиг тустай гэсэн буруу бодлоо бид өөрчлөх хэрэгтэй. Таны сонгон хэрэглэж байгаа тахианы мах эрүүл ахуйн шаардлага хангасан эсэх, генийн өөрчлөлтөд орсон эсэхийг сав баглаа боодлоос харж сонголтоо хийж хэрэглэх хэрэгтэй. Генийн өөрчлөлттэй бүтээгдэхүүний хамгийн том аюул бол таны УДАМШИЛ-д нөлөөлнө. Бид хүнсний бүтээгдэхүүнээ худалдан авахдаа тэр бүр савлагаа болоод бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэсэн хугацаа, орц найрлагыг нь үзээд байдаггүй тул химийн найрлага ихтэй өөрөөр хэлбэл генийн өөрчлөлттэй бүтээгдэхүүнүүдийг сонгон хэрэглэх магадлал өндөртэй. Тийм учраас хүнсээ сонгохдоо хямд үнэ өртөг харалгүйгээр гарал үүсэл, шинжилгээний бичиг, генийн өөрчлөлтөд орсон эсэхийг сав баглаа боодол дээрээс нягтлан харж байх нь зүйтэй.


Генийн өөрчлөлтгүй эрүүл хүнс СЛАВА

Хүнсний бүтээгдэхүүний сонголтын хамгийн чухал зүйл нь эрүүл ахуйн шаардлага хангасан, чанартай хүнсний бүтээгдэхүүн хэрэглэх. Дэлхий нийтээрээ генийн өөрчлөлттэй бүтээгдэхүүнээс татгалзаж гарал үүсэл тодорхой, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан, генийн өөрчлөлтгүй эрүүл хүнс хэрэглэхийг илүүд үзэх болсон энэ үед Грийн Групп нь ОХУ-ын тэргүүлэгч үйлдвэрийн "Ресурс Юг" компанийн ДЭЭД СООРТЫН ГЕНИЙН ӨӨРЧЛӨЛТГҮЙ, амт чанар сайтай, ашигт амин дэм агуулсан Слава брэндийн тахианы махыг хэрэглэгчид та бүхэндээ хүргэж эхлээд байгаа. Мэдээж Слава брэндийн эрүүл хүнсийг хэрэглэгчиддээ хүргэхийн тулд нарийн лабораторид гарал үүслийг баталгаажуулдаг. Мөн Монгол улсын шинжлүүлэн гарал мэргэжлийн хяналтын байгууллага нарийн шалгасны үндсэн дээр импортын хүнсний бүтээгдэхүүнийг хилээр нэвтрүүлэн оруулж ирдэг. Генийн өөрчлөлтгүй Слава брэндийн тахианы мах хэрэглэгч таны гэр бүлдээ итгэлтэйгээр сонгох баталгаат хүнс юм. ГЕНИЙН ӨӨРЧЛӨЛТГҮЙ Слава брэндийн тахианы мах нь ширхэг нарийнтай, зөөлөн бөгөөд махны ширхэгт өөх тос агуулагддаггүй тул олон төрлийн ашиг тустай. Мөн уургийн агууламж өндөртэй учраас тархины үйл ажиллагаа болон эсийн нөхөн үржилтэд сайнаар нөлөөлж төрөл бүрийн өвчнөөс урьдчилан сэргийлж, дархлааг дэмжиж ядаргаа тайлахад сайн нөлөөтэй. Эрүүл органик, генийн өөрчлөлтгүй бүтээгдэхүүнээ сонгон хэрэглэж хүнсний бүтээгдэхүүний сонголт хэрэглээндээ шинэчлэл хийцгээе


ГЕНИЙН ӨӨРЧЛӨЛТГҮЙ СЛАВА БРЭНД


" />
                ОРГАНИК СЛАВА

ОРГАНИК СЛАВА

2021 1-Р Сар 05


     Генийн өөрчлөлттэй бүтээгдэхүүнээс татгалзъя

Хүнсний хэрэглээ тэр дундаа махны хэрэглээний талаарх судалгаа, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан мах махан бүтээгдэхүүнийг хэрхэн зөв сонгож хэрэглэх талаар мэдээлэл хүргэж байна. Мах, махан бүтээгдэхүүн нь аль ч улс оронд хамгийн чухал хүнсний нэг байдаг ба мах нь илчлэг, өөх тос, уураг, олон төрлийн амин дэмээр баялаг хүнс юм. Дэлхий дээр ойролцоогоор 19 тэрбум тахиа, 1.5 тэрбум үхэр, 1 тэрбум хонь болон гахай бий гэж тоон баримтуудад дурдсан байдаг. Сүүлийн 50 жилийн хугацаанд дэлхийн хүн ам хоёр дахин нэмэгдсэнийг дагаад бидний идэж буй мах махан бүтээгдэхүүний хэрэглээ 3 дахин өссөн. Манай улсын хувьд махыг өдөр тутмын хэрэглээндээ маш ихээр хэрэглэдэг. Зөвхөн тахианы махан дээр гэхэд л монголчууд жилдээ 27-30 сая кг тахианы махны хэрэглээндээ гаргадаг гэсэн судалгаа бий. Үүнийг бид хүн амынхаа тоонд хувааж үзэхэд 1 хүн 10кг тахианы махыг жилдээ хэрэглэдэг гэсэн үг юм. Юмс бүхэн хувьсан өөрчлөгдөхийн хэрээр хүмүүсийн хүнсний хэрэглээнд маш их өөрчлөлт бий болж, мөн үүнийгээ дагаад хүнсний бүтээгдэхүүний маш олон сонголтууд бий болж байна. Үхэр, хонь, гахайн мах хэрэглээндээ түлхүү хэрэглэдэг байсан бол сүүлийн жилүүдэд тахианы махны хэрэглээ ихсэж давамгайлах болсон. Тахианы мах нь бусад төрлийн махыг бодвол уургийн агууламж өндөртэй учир олон төрлийн ашиг тустай. Тахианы мах бүхэн ашиг тустай гэсэн буруу бодлоо бид өөрчлөх хэрэгтэй. Таны сонгон хэрэглэж байгаа тахианы мах эрүүл ахуйн шаардлага хангасан эсэх, генийн өөрчлөлтөд орсон эсэхийг сав баглаа боодлоос харж сонголтоо хийж хэрэглэх хэрэгтэй. Генийн өөрчлөлттэй бүтээгдэхүүний хамгийн том аюул бол таны УДАМШИЛ-д нөлөөлнө. Бид хүнсний бүтээгдэхүүнээ худалдан авахдаа тэр бүр савлагаа болоод бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэсэн хугацаа, орц найрлагыг нь үзээд байдаггүй тул химийн найрлага ихтэй өөрөөр хэлбэл генийн өөрчлөлттэй бүтээгдэхүүнүүдийг сонгон хэрэглэх магадлал өндөртэй. Тийм учраас хүнсээ сонгохдоо хямд үнэ өртөг харалгүйгээр гарал үүсэл, шинжилгээний бичиг, генийн өөрчлөлтөд орсон эсэхийг сав баглаа боодол дээрээс нягтлан харж байх нь зүйтэй.


Генийн өөрчлөлтгүй эрүүл хүнс СЛАВА

Хүнсний бүтээгдэхүүний сонголтын хамгийн чухал зүйл нь эрүүл ахуйн шаардлага хангасан, чанартай хүнсний бүтээгдэхүүн хэрэглэх. Дэлхий нийтээрээ генийн өөрчлөлттэй бүтээгдэхүүнээс татгалзаж гарал үүсэл тодорхой, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан, генийн өөрчлөлтгүй эрүүл хүнс хэрэглэхийг илүүд үзэх болсон энэ үед Грийн Групп нь ОХУ-ын тэргүүлэгч үйлдвэрийн "Ресурс Юг" компанийн ДЭЭД СООРТЫН ГЕНИЙН ӨӨРЧЛӨЛТГҮЙ, амт чанар сайтай, ашигт амин дэм агуулсан Слава брэндийн тахианы махыг хэрэглэгчид та бүхэндээ хүргэж эхлээд байгаа. Мэдээж Слава брэндийн эрүүл хүнсийг хэрэглэгчиддээ хүргэхийн тулд нарийн лабораторид гарал үүслийг баталгаажуулдаг. Мөн Монгол улсын шинжлүүлэн гарал мэргэжлийн хяналтын байгууллага нарийн шалгасны үндсэн дээр импортын хүнсний бүтээгдэхүүнийг хилээр нэвтрүүлэн оруулж ирдэг. Генийн өөрчлөлтгүй Слава брэндийн тахианы мах хэрэглэгч таны гэр бүлдээ итгэлтэйгээр сонгох баталгаат хүнс юм. ГЕНИЙН ӨӨРЧЛӨЛТГҮЙ Слава брэндийн тахианы мах нь ширхэг нарийнтай, зөөлөн бөгөөд махны ширхэгт өөх тос агуулагддаггүй тул олон төрлийн ашиг тустай. Мөн уургийн агууламж өндөртэй учраас тархины үйл ажиллагаа болон эсийн нөхөн үржилтэд сайнаар нөлөөлж төрөл бүрийн өвчнөөс урьдчилан сэргийлж, дархлааг дэмжиж ядаргаа тайлахад сайн нөлөөтэй. Эрүүл органик, генийн өөрчлөлтгүй бүтээгдэхүүнээ сонгон хэрэглэж хүнсний бүтээгдэхүүний сонголт хэрэглээндээ шинэчлэл хийцгээе


ГЕНИЙН ӨӨРЧЛӨЛТГҮЙ СЛАВА БРЭНД


Сүүлд оруулсан мэдээ
Үндэсний брэнд бүтээгч ГРИЙН ГРУПП ХААИС-тай хамтын ажиллагааны санамж бичигт гарын үсэг зурлаа Үндэсний брэнд бүтээгч ГРИЙН ГРУПП ХААИС-тай хамтын ажиллагааны санамж бичигт гарын үсэг зурлаа
     Генийн өөрчлөлттэй бүтээгдэхүүнээс татгалзъя Хүнсний хэрэглээ тэр дундаа ...
Ховдын ногоогоор баяжуулсан бүтээгдэхүүнээр  “Талын Монгол” брэнд төрлөө нэмлээ Ховдын ногоогоор баяжуулсан бүтээгдэхүүнээр “Талын Монгол” брэнд төрлөө нэмлээ
     Генийн өөрчлөлттэй бүтээгдэхүүнээс татгалзъя Хүнсний хэрэглээ тэр дундаа ...
Цагаан будааны талаарх сонирхолтой баримтууд Цагаан будааны талаарх сонирхолтой баримтууд
     Генийн өөрчлөлттэй бүтээгдэхүүнээс татгалзъя Хүнсний хэрэглээ тэр дундаа ...